Dea Mishel: Një grua më pyeti nëse kam marrë shtëpi për të ushtruar prostitucion…

Dea Mishel, pjesë e rubrikës “Trotuar” diskutoi mbi një temë interesante:” A duhen legalizuar shtëpitë publike dhe prostitucioni?”. Ajo ndau një eksperiencë të sajën ku u shpreh se një zonjë e kishte pyetur nëse ushtronte prostitucion në zyrën e saj teksa kishte qënë e shoqëruar nga shoqet .

“Mora një zyrë me qera për të ushtruar profesionin tim, arkitekte, dhe një ditë isha me shoqet e mia . Vendosëm të porosisnim pica, dhe njëra nga shoqet zbriti poshtë për ta marrë te djali që po e sillte. Të nesërmen një zonjë që jeton në atë pallat më pyeti hapur nëse unë ushtroja prostitucion .

Kjo pyetje vjen pasi kjo gjë ndodh shpesh në disa lagje në mes të Tiranës” vijoi Dea .

LEXO EDHE  E pazakontë/ Reperi italian mban veshur taka ngjyrë rozë (Foto)