Si duhet të mbrohen nga koronavirusi fëmijët dhe gratë shtatzëna? Flet Dr Alban Haxhi

Javët e fundit ka pasur raste të shtuara të fataliteve në vend në mosha të reja, që kanë humbur jetën nga koronavirusi.

Lidhur me zhvillimet e fundit, por edhe për të dhënë këshilla se si duhet të mrohen nga Covid gratë shtatëzëna dhe fëmijët, ka folur Dr Alban Haxhi.

Dr. Alban Haxhi, Toksikolog dhe Adiktolog, specializant në Obstetrikë dhe Gjinekologji, ka qenë i ftuar mbrëmjen e djeshme në sesionin ”Java” në RTSH.