Gasperini i irrituar me vendimin e arbitrit: Kjo është vetëvrasje, nëse flas UEFA më dënon dy muaj

Gian Piero Gasperini, pas disfatës 1-0 kundër Real Madrid, është kthyer në vendimet e gjyqtarit Stieler. Rasti ndaj të cilit i referohet tekniku i Atalantës është ai i minutës së 17-të, kur arbitri nxorri me të kuq Freuler.

“Ekziston tundimi për të hequr të gjitha format e kontrastit. Kjo është vetëvrasje e futbollit. Kam një mega skualifikim, nuk them asgjë përndryshe UEFA më skualifikon për dy muaj, por kjo është vetëvrasje në futboll.

Ne nuk mund të kemi arbitra që nuk dallojnë një faull nga një pengesë. Ne flasim për atë që është një kontakt, një mbajtje në burim.

Nëse ata nuk e kuptojnë këtë, duhet të bëjnë një punë tjetër: nuk është shkencë rakete, nuk është e nevojshme të jesh inxhinier i NASA-s për të kuptuar këto gjëra.

Arbitrat janë një komponent shumë i rëndësishëm, ata kanë mediat televizive. Ata kanë gjithçka dhe më shumë: por edhe para imazheve dështojnë, por vlen edhe për kampionatin tonë.

Sonte kishte më shumë lojë, në kampionatin tonë ka 100 faulle”.

LEXO EDHE  Tifozët deklaratë kundër Superligës, nismës i bashkohen edhe TKZ