Skena të ‘nxehta’ në takim, Jasmina zhvesh Erlindin/ Arjani: Kishte eksitim mes jush

Takimi i Jasminës dhe Erlindit u duk se kalo mjaft mirë. të dy u panë se kanë pëlqim ndaj njëri tjetrit. Ndërsa Jasmina e çoi një hap më tej, duke e zhveshur Erlindin.

Pjesë nga biseda:

Erlindi: O sa e mirë të vika, vajza ka nevoja vetëm për parfum

Jasmina: Po hë Erlind na shkunde na tunde, na freskove

Erlinid: seriozisht e ke me ato zgjedhjet

Jasmina: Po ti ke ndenjur urtë

Erlindi: Hajde të ngroh pak, je bërë shumë e bukur sot. se tani po të shoh më mirë. Po më pëlqen shumë ky takimi

LEXO EDHE  Rrëfehet Miley Cyrys: ‘Hannah Montana’ më bëri të kem ‘krizë identiteti’

Erlindi: Takimi i parë ishte surprizues, po e prisja kontaktin fizik me Jasminën

Mevlani: A ke pëlqim apo e bënë për inat

Erlinid: Nëse Jasmina s’do donte s’do kishte ndodh gjë

Arjani: Erlindi ishte më i dhënë në këtë takim, duket që ka pëlqim këtu. S’mdendoj që ka qenë për xhelozi. Sikur kishte eksitim mes jush