KPK konfirmon në detyrë prokuroren e Tiranës

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit konfirmoi sot në detyrë me shumicë votash prokuroren e Prokurorisë së Tiranës, Marjeta Zaimi.

Trupa gjykuese e KPK-së e përbërë nga nga Firdes Shuli kryesuese, me relator Olsi Komici dhe anëtare Pamela Qirko, konfirmoi të Martën në detyrë prokuroren e Prokurorisë së Tiranës, Marjeta Zaimi.

Zaimi është rivlerësuar për të tri kriteret e Vetingut, përfshirë pasurinë, pastërtinë e figurës dhe profesionazlimin.

LEXO EDHE  Berisha mesazh të veçantë për mësuesit: Bëjuni misionarët e vërtetë të ndryshimit

Marjeta Zaimi e ka filluar karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 1993 dhe ka punuar si prokurore në Prokuroritë e Fierit dhe Tiranës.

Seanca dëgjimore

Prokurorja Marjeta Zaimi ballafaqohet me pikëpyetjet mbi pasurinë në KPK