“Nanon do ta vras, por jo me revolver”

Replika mes Bujar Kapexhiut dhe Mustafa Nanos në emisionin “Open”.

Teksa po diskutonin në lidhje me fyerjet ndaj feve, referuar debatit mes Turqisë dhe Francës, Nano tha se Kapexhiu është i aftë edhe të vrasë nëse fyhet.

Kapexhiu tha se nëse Nano mund t’i fyejë gjënë e shenjtë, ai edhe mund ta “vrasë”.

Kapexhiu shkoi më tej, teksa tha se Nano e quan vete atesit, por për të është thjesht një i fe.

Mustafa Nano (drejtuar Kapexhiut): Ky edhe të vret…

Bujar Kapexhiu: Nëse do të më fyesh në gjënë e shenjtë Nano, unë ty të vras…

LEXO EDHE  Koronavirusi në Maqedoninë e Veriut, 33 viktima dhe 946 raste në 24 orë

Mustafa Nano: Po ja, e tha vetë.

Bujar Kapexhiu: Në qoftë se Muçi e quan veten ateist, unë e quaj të pafe, le të mbajë atë të tijën dhe nuk ka pse të fyejë një të shenjtë që e do filani dhe filani. Mos e vendos në pozicione që janë denigruese dhe fyese Karikaturistët francezë marrin guximin dhe e vizatojnë në karikaturë, por pranojmë këtë, por mos e vendos në situata të turpshme…

“Do ta vras Nanon….në dorë nuk do të kem një revolver, por një penë që ta bëj karikaturë. Çfarë ti them tjetër unë Muçit?”, sqaroi Kapexhiu.