Kursi i këmbimit, forcohen lehtë valutat e huaja

Në tregun e këmbimit valutor vendas, të Hënën, monedhat e huaja kryesore u forcuan përkundrejt lekut.

Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, euroja këmbehet sot me 123,97 lekë ose 0,01 lekë më shumë se të premten.

Ndërsa monedha e gjelbër amerikane fitoi 0,21 lekë dhe këmbehet me 104,90 lekë.
Paundi britanik dhe franga zvicerane, këmbehen sot me lekun respektivisht në vlerat 137,01 lekë dhe 115,76 lekë.

LEXO EDHE  Koronavirusi/ Sulçebe: Vaksina ruse është efikase ...

Monedha britanike u forcua kundrejt lekut, respektivisht me 0,10 lekë, ndërsa franga zvicerane u forcua me 0,02 lekë.