Sulmi me molotov në Selanik, arrestohen gjashtë persona

Policia në Selanik të Shtunën arrestoi gjashtë persona pas një sulmi me bombë zjarri në një njësi policie të trazirave që ishte vendosur pranë një ish-mbledhjeje të njohur në vend si Terra Incognita, e cila u sulmua në Gusht.

Sipas burimeve të policisë, një turmë e të rinjve me kapuç lobuan në disa kokteje Molotov në njësinë e trazirave, duke dëmtuar një makinë të parkuar, por duke mos shkaktuar lëndime.

Turma u shpërnda dhe oficerët arrestuan gjashtë persona pas një kontrolli në rrugët përreth, por i lanë të lirë pak më vonë pasi nuk u gjet asnjë provë që i lidhte ata me sulmin.

Në bastisjen e gushtit në mbledhje, policia kapi pajisje shpërthyese të bëra vetë, kanaçe jerry karburanti dhe bombola gazi.