‘Mëso, mëso, mëso, je i çmendur…’/ Ramës i ngec shiriti në emision: Shan dhe fyen gazetarët …

Kryeminsitri Edi Rama nuk e ka mbajtur veten përballë gazetarëve, në momentin që debatohej për inceneratorët.

Kryeminsitri i Shqipërisë ka kaluar në ofendime dhe intimidim ndaj gazetarëve në momentin që gazetarët i tregonin me fakte se i ka dhënë para koncensionarit për inceneratorët, edhe pse sot inceneratrët nuk janë në punë.

‘Mëso, o Rakipllar mëso, këta janë të çmendur. Ti je i çmendur’, bërtiste Rama në studio.