Pas Borchardt, ja kush është kreu i ri i Prezencës së OSBE-së në Shqipëri

Vincenzo Del Monaco është kreu i ri i Prezencës së OSBE-së në Shqipëri.

Më herët, ai ka shërbyer si ambasador i Italisë në Ambasadori në Malin e Zi dhe në Armeni.

Del Monaco zëvendëson në këtë post Bernd Borchardt.

LEXO EDHE  150 mbeten të bllokuar nga zjarret, çfarë po ndodh...