E bleu 7 mln dollarë dhe po e shet 100 mln dollarë, aktori i njohur nxjerr në shitje vilën në Malibu

Aktori i njohur Pierce Brosnan, i njohur për rolin legjendar të ‘James Bond’, ka nxjerrë në shitje vilën e tij luksoze.

Banesa e cila ndodhet në Malibu është blerë fillimisht për vetëm 7 milionë dollarë në vitin 2000, më pas është rindërtuar në 2010 dhe pritet të shitet për 100 milionë dollarë.

Prona me dy shtëpi, që përfshin 9 dhoma gjumi dhe 14 banjo, ndodhet buzë detit dhe ka aq shumë panele diellore, sa që pronari i ri do të jetë në gjendje të ngrohë shtëpinë, pishinën e jashtme dhe atë të mysafirëve, dhe përsëri të shesë energji elektrike për rrjetin lokal të energjisë.