60 000 euro për të pranuar se është gay?

Të premten e kaluar, Gabriel Garko zbuloi publikisht se është homoseksual para miliona shikuesve në një emisione televiziv në Itali. Aktori 48-vjeçar qau para kolegut të tij në kopshtin e shtëpisë ‘Big Brother Vip’ dhe ishte një moment emocional për të dy.

Ndërkohë Selvaggia Lucarelli, gazetare, ka deklaruar se burime pranë saj kanë zbuluar se Garko ka marrë një pagesë të majme për të rrëfyer homoseksualitetin e tij.

Selvaggia tha: “Garko dëshironte të ndihej i lirë, por ai e bëri këtë gjë, sipas burimeve të mia, për 30,000 € për rrëfimin në Big Brother dhe 30,000 € për daljen e tij në emisionin ‘Verissimo’. Sa e vërtetë mund të jetë? Nuk e di”.

Gjithashtu, aktori deklaroi se historia me aktoren Adua Del Vesco, me të cilën ka pasur një fejesë nga viti 2015 deri në 2018, nuk ishte e vërtetë.

Ndërkohë, s’ka asnjë reagim nga ana e aktorit lidhur me këto deklarata.