Vetingu në Polici/ Shkarkohet nga detyra shefi i SHÇBA

Edmond Papa, shef i sektorit të Sigurisë së Personelit në Drejtorinë e Analizës dhe Kartotekës në SHÇBA, është shkarkuar nga detyra.

Vendimi u mor sot nga Komisioni i Jashtëm i Vlerësimit.

Trupa e Vlerësimit e përbërë nga treshja, Elida Liko, Ana Kapaj, Elvira Daberdakum, pasi vlerësuan figurën e Edmond Papa, vendosën shkarkimin e Papës për shkak të problemeve me pasurinë.

LEXO EDHE  PD: Hapja e spitaleve rajonale emergjente, COVID 3 nuk e zgjidh situatën

Ky është polici i dytë i cili shkarkohet nga Vetingu. Më herët KJV ka shkarkuar nga detyra Oltion Shehun, shefi i sektorit të ankesave në SHÇBA. Deri tani, 21 drejtues të lartë janë konfirmuar në detyrë.