Berisha tregon nga e ka origjinën e vërtetë Edi Rama

Ish-kryeministri Sali Berisha ka zbuluar për herë të parë origjinën e kryeminstrit Edi Rama, i cili nuk e ka bërë publike asnjëherë.

Berisha deklaroi në ‘Zonë e Lirë’ se Rama është me origjinë nga Breshtani i Beratit, por që ai nuik e pranon origjinën nga fshati.

Edi Rama është me origjinë nga Breshtani i Beratit, por ai nuk e pranon dhe thotë se jam nga Vunoi’, tha Berisha