Bëri s*ks me djalin e mitur të ish të dashurit, arrestohet policja

Një police në Kaliforni u dënua me një vit burg, pasi u shpall fajtore për akuzën “marrëdhënie seksuale me të mitur”.

Sipas “Daily Mail”, Shauna Bishop, 46-vjeç, kreu marrëdhënie seksuale me djalin 14-vjeç të ish-të dashurit të saj.

Ajo e kishte ftuar djalin në shtëpi dhe i kishte folur për pirjen e marihuanës dhe më pas kreu marrëdhënie seksuale me të.

Djali i tregoi motrës së tij, 19-vjeç, e cila më pas i tha nënës së saj. Ka qenë kjo e fundit që ka denoncuar në polici 46-vjeçaren.