Manifestim kundër masave shtrënguese në Londër, përplasje me policinë

Tensione dhe përplasje mes policisë dhe protestuesve në Londër gjatë një manifestimi kundër masave të reja shtrënguese të aplikuara nga qeveria në disa zona për të parandaluar përhapjen e pandemisë.

Situata ka degraduar përpara Galerisë Kombëtare, ku protestuesit që thërrisnin slogane këtyre masave u shtynë me forcat e policisë që kishin bërë një kordon.

Mes manifestuesve kishte dhe mbështetës të teorisë kundër G5 dhe nga ata që kërkonin legalizimin e marijuanës.