Studimi/ Ky është penisi ideal që do çdo femër

Stereotipi që femrat pëlqejnë një penis të madh duket se nuk është dhe aq i vërtetë.

Sipas një studimi të fundit femrat parapëlqejnë një penis mesatar. Një grup studiuesish krijuan me anë të teknologjisë së printimit 3D 33 masa të penisëve më të zakonshëm.

Ata u thanë një grupi femrash që përzgjidhnin dy modelet e tyre të preferuara. Përmasat mesatare ishin më të preferuarat për femrat që kërkonin një lidhje të gjatë.

Gjatësia e preferuar ishte 16 centimetra me perimetër 12 centimetra.

75 femrat e përzgjedhura në studim zgjodhën penisin mesatar pasi mendojnë që gjatësia nuk garanton kënaqësi më të madhe.

Përkundrazi, ato mendonin se më i rëndësishëm është perimetri dhe ai të jetë në përpjestim të drejtë me gjatësinë.