Kur madhësia e gjoksit kthehet në një fiksim/ FOTO

Një e re ka shpenzuar 38 mijë euro në operacione plastike për t’u dukur në fund si një kukull “Bimbo”. 22-vjeçarja Amber May ka treguar për mediat se ka kryer “filler” për fytyrën që në moshën 18-vjeçare.

“Jam e varur nga operacionet plastike”, ka treguar May.

Në moshën 19-vjeçare, e palumtur me numrin natyral të gjokseve, ajo vendosi që të kryente një operacion për zmadhimin e tyre. May është një prezantuese televizive, balerinë dhe modele. Ajo ka treguar se njerëzit i thonë se duket si kukull Barbie. Madje e reja ka plane për të hyrë akoma në sallën e operacionit.

LEXO EDHE  Zgjidhet misteri i lashtësisë/ Kristalet e Egjiptit të vjetër nuk kanë prejardhje tokësore

Në moshën 19-vjeçare, e palumtur me numrin natyral të gjokseve, ajo vendosi që të kryente një operacion për zmadhimin e tyre. May është një prezantuese televizive, balerinë dhe modele. Ajo ka treguar se njerëzit i thonë se duket si kukull Barbie. Madje e reja ka plane për të hyrë akoma në sallën e operacionit.