Keni dyshime se ku shijon më shumë s*ksi? Ja çfarë thotë Zhaklin Lekatari

Blogerja e seksit Zhaklin Lekatari i është përgjigjur pyetjes në lidhje me diferencën e marrëdhënies s*ksuale në Jug dhe Tiranë bazuar tek deti, zhveshja dhe jodi. Sipas Lekatarit, gjithçka bazohet tek personi i duhur por plazhi ndikon në faktin që njerëzit janë të zhveshur, me pushime dhe të prirur për eksperienca pozitive.

“S*ksi i mirë shijon kudo, shijon edhe ne mal. Mjafton që s*ksin ta bësh me mendjen e hapur dhe me personin e duhur. E vërtetë ndoshta nga ajo që je i zhveshur je më i çliruar nga veshjet, je i nxirë, je në ditë pushimi, prandaj patjetër që mendërisht je më i prirur, që të përjetosh më shumë eksperienca pozitive.

Ndikon edhe cikli ynë ambiental, cikli ynë hormonal dhe mënyra sesi ne ndihemi vetë me trupin tonë ka të bëjë shumë me dëshirën që ne kemi për të kryer marrëdhënie s*ksuale prandaj edhe po edhe jo është përgjigjia e pyetjes tënde”, u shpreh Lekatari