Matura Shtetërore, ja përgjigjet e sakta të provimit të Matematikës

Mbi 32 mijë maturantë iu nënshtruan dje provimit të Matematikës, i treti për Maturën Shtetërore 2020.

Ky provim u zhvillua në një kohë kur maturantët prej të premtes kanë nisur një protestë para Ministrisë së Arsimit kundër mënyrës së formulimit të tezave për provimin e Gjuhë-Letërsisë.

LEXO EDHE  8 Janari/ Berisha: Rama mori urdhër nga Beogradi për të ndërhyrë

Gjithsesi kjo nuk i ka penguar maturantët që të japin edhe provimin e 3, përgjigjet e sakta të testit mund t´i shikoni më poshtë.

Pas Gjuhës së Huaj, Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, ndërsa më 18 qershor është provimi i lëndës me zgjedhje.