Furtunë në Policinë e Shtëtit/ Drejtuesit lëvizin nga njëri qark në tjetrin! Emrat

“Shkundet” Policia. Me firmën e drejtorit të përgjithshëm të Policisë së shtetit, shumë titullarë janë transferuar nga një qark në një tjetër, dhe sipas burimit zyrtar, e gjithë kjo për dhënien e një impulsi të ri në luftën kundër krimit të organizuar trafiqeve të paligjshme, goditjes së kultivimit të kanabisit dhe krijimin e një ambienti sa më të sigurt shoqëror.

Në këtë kuadër, Drejtues Ferdinand Mara nga këshilltar i Drejtorit të Përgjithshëm është emëruar Drejtor i DVP Korçë. Drejtues i Parë Lorenc Panganika, deri tani Drejtor i DVP Korçë, transferohet dhe emërohet Drejtor në Drejtorinë e Standardeve Profesionale në Policinë e Shtetit.

Drejtues i Parë Neritan Nallbati nga Drejtor i Standardeve Profesionale në Policinë e Shtetit është emëruar Drejtor i DVP Berat. Drejtues Hasan Ahmetaj, deri tani Drejtor i DVP Berat, transferohet dhe emërohet Drejtor në Drejtorinë e Kufirit pranë Departamentit për Kufirin edhe Migracionin.

Kryekomisar Arben Joco, deri tani Drejtor i Drejtorisë së Kufirit Korçë, transferohet dhe emërohet Drejtor i Drejtorisë së Kufirit Gjirokastër. Kryekomisar Idajet Hoxha, deri tani Drejtor në Drejtorinë e Kufirit Gjirokastër, transferohet dhe emërohet specialist në Sektorin për Krimin Ekonomik e Financiar në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit.

LEXO EDHE  Zgjedhjet e pjesshme lokale/ Bumçi: Mbështetësit e Berishës do të hyjnë si kandidatë të pavarur

Drejtues i Parë Bledar Çeliku nga Drejtor në Drejtorinë kundër Narkotikëve dhe Trafiqeve në Departamentin e Policisë Kriminale emërohet Drejtor i DVP Fier.

Kryekomisar Andon Marko deri tani Drejtor i DVP Fier transferohet dhe emërohet Drejtor i Drejtorisë së Kufirit Korçë. Kryekomisar Arben Ibro, me detyre asistent në Departamentin e Ruajtjes dhe Sigurisë në Akademinë e Sigurisë, transferohet dhe emërohet Drejtor i Drejtorisë së Kufirit Tiranë.

Kryekomisar Mirash Loci, deri tani specialist në Departamentin e Kufirit, transferohet dhe emërohet Drejtor në Drejtorinë për Kufirin Vlorë. Kryekomisar Luan Hysenaj, deri tani Drejtor i Drejtorisë së Kufirit Vlorë, transferohet dhe emërohet Shef Sektori në Drejtorinë për Kufirin dhe Migracionin Tiranë.

Policia e Shtetit vijon punën dhe është tërësisht e angazhuar për të parandaluar dhe goditur veprimtarinë kriminale në cilëndo fushë që ajo shfaqet dhe fton qytetarët që bashkërisht të punojmë për të krijuar një ambient shoqëror sa më të sigurt. /Shqip