32 mijë maturantë zhvillojnë sot provimin e Gjuhës Shqipe

Rreth 32 mijë maturantë në vendin tonë do të zhvillojnë sot provimin e Gjuhës Shqipe. Ky është provimi i dytë për ta pasi më 8 qershor dhanë atë të gjuhës së huaj.

Këto provime zhvillohen në kushte të larta sigurie për shkak të virusit të ri COVID-19. Nxënësve iu kontrollohet temperatura dhe janë të pajisur me maska dhe me doreza. Çdo klasë ka minimumi 15 nxënës.

LEXO EDHE  I shpallur në kërkim, arrestohet 30-vjeçari

Maturantët në datën 15 qershor do të zhvillojnë provimin e Matematikës dhe në 18 atë të lëndës me zgjedhje.