“‘Varje me litar’ në kohë epidemie! Po sikur të çmendet Kuvendi?!”/ Ironia e akademikut

Akademiku Artan Fuga ka ironizuar propozimet për ndryshimet në Kodin Penal, që parashikojnë një ashpërsim masash ndaj atyre që shkelin karantinën.

Ndryshimet parashikojnë burgim deri në 15 vjet, duke u klasifikuar si një vepër penale, pothuajse e njëjtë me vrasjen e kryer me dashje.

“Perlë. Me lot, me lot! Nuk e kam me vet dënimin. Ai është i lehtë. Mund të ishte gijotinë, shqyerje me tërheqje shalësh, hedhje në gropën e tigrave ose prerje koke me kapak kuti qumështi Panda. Hallall.

Gallata është me formulimin idiotesk. Uaaaaaaa! Si është e mundur?! Thonë se COVID lë dhe pasoja në sistemin nervor.

Hahahahaha! Të vdesësh gazit. Formulimi, formulimi. Idiotesk. Alogjik. Po sikur të çmendet i gjithë Kuvendi? Unë dyshoj shumë”, shkruan Fuga.

Postimi Nga Artan Fuga

Ore, kemi nevojë dhe të qeshim!

LEXO EDHE  Tenderat e “Lalit”/ 1.3 milionë euro pa garë për klorin e Ujësjellësit të Tiranës

Teksti që parashikon dënimin me varje në litar për sjellje të pahijshme në kohë epidemie që paska formuluar Hannah Arendt dhe Simone Veil nga Momli, është teksti më alogjik, më budalla, më idiot që kam lexuar nga historia e jurisprudencës që kur majmuni i fundit u bë njeriu i parë.

Perlë. Me lot, me lot! Nuk e kam me vet dënimin. Ai është i lehtë. Mund të ishte gijotinë, shqyerje me tërheqje shalësh, hedhje në gropën e tigrave ose prerje koke me kapak kuti qumështi Panda. Hallall.

Gallata është me formulimin idiotesk. Uaaaaaaa! Si është e mundur?! Thonë se COVID lë dhe pasoja në sistemin nervor.

Hahahahaha! Të vdesësh gazit. Formulimi, formulimi. Idiotesk. Alogjik. Po sikur të çmendet i gjithë Kuvendi? Unë dyshoj shumë.”