Covid-19, ja sa policë dhe staf mjekësor janë prekur nga koronavirusi

Ministria e Shëndetësisë bëri të ditur sot se nga testimet e kryera, numri i efektivëve të policisë që janë të prekur nga koronavirusi është 8, ndërsa në total janë prekur nga Covid-19, 416 persona.

Ndërkohë që numri i personave që kanë humbur jetën ka shkuar në 23, ai i pacientëve të shëruar është 165.

Sa mjekë që rezultojnë të prekur me COVID-19 janë të shtruar në spital?

LEXO EDHE  Ish-ambasadori i Shqipërisë në Kosovë: Thaçi bën të fortin me Lajçakun dhe servilin ndaj Grenellit

Aktualisht në spitalin COVID 1 kemi të shtruar gjithsej dy personel shëndetësor.

Sa është numri i efektivëve të policisë të prekur me COVID-19?

Deri tani nga fillimi i epidemisë mund të themi që numri i efektivëve që janë të konfirmuar me COVID-19 është 8.