Bilanci i COVID-19/ Mbi 33 mijë të vdekur dhe 700 mijë të infektuar

Numri i të vdekurve në të gjithë botën si pasojë e koronavirusit i ka tejkaluar 30,000, ka shkuar në 33,524. Ndërsa numri i të infektuarve ka shkuar në 707,684 dhe të shëruar 150-732 mijë.

Në Shqipëri numri i të infektuarëve ka shkuar në 212 dhe i vdekjeve 10.

Në Itali numri i të infektuarëve ka shkuar në 92,472 dhe i vdekjeve 10,023.

Në Francë numri i të infektuarëve ka shkuar në 37,575 dhe i vdekjeve 2,314.

LEXO EDHE  Prishen ndërtesat në krah të Hotel Tiranës, gati ndërtimi i kullës 85 metra të lartë

Në SHBA numri i të infektuarëve ka shkuar në 123,781 dhe i vdekjeve 2,229.

Në Spanjë numri i të infektuarëve ka shkuar në 78,797 dhe i vdekjeve 6,528.

Në Gjermani numri i të infektuarëve ka shkuar në 58,247 dhe i vdekjeve 455.

Në Iran numri i të infektuarve ka shkuar në 38,309 dhe i vdekjeve 2,640.

Në Mbretërinë e Bashkuar numri i të infektuarëve ka shkuar në 17,089 dhe i vdekjeve 1,019.