Ndryshime në qeveri/ Zbardhet vendimi i Këshillit të Ministrave

Ndryshime në radhë zëvendësministrash në Ministrinë e Kulturës. Zëvendësministrja Valbona Shujaku zëvendësohet me Meri Kumben.

Vendimet për shkarkimin nga detyra të Shujakut dhe emërimin në detyrë të Kumbes, me propozim të kryeministrit Edi Rama, janë marrë në mbledhjen e sotme të qeverisë dhe mbajnë firmën e zëvendës-kryeministrit Erion Brace.

Ky i fundit ka drejtuar mbledhjen duke qenë se Rama ndodhet jashtë vendit në kuadër të angazhimeve për OKB-në.

LEXO EDHE  Tragjedia nuk ka fund/ Në Itali regjistrohen shifra rekord, 969 viktima nga virusi në 24 orët e fundit

Valbona Shujaku u emërua si numri 2 i Ministrisë së Kulturës në Nëntor 2017.

Ndërkohë, Kumbe mbante me herët postin e Drejtoreshës së Qendrës Kombëtare të Veprimtarive Folklorike, ent nën varësi të Ministrisë së Kulturës.