Shkak moti i keq, anulohen lundrimet Vlorë-Brindisi

Për shkak të motit të keq është anuluar lundrimi detar  Vlorë-Brindisi.

Shërbimet portuale bëjnë me dije se asnjë prej trageteve nuk do të niset drejt Italisë.

Njoftohet se ata do të nisen pas përmirësimit të kushteve ditën e nesërme.

Njoftimi:
“Porti Detar” Vlorë sh.a, ju informon se në bazë të parashikimit të kushteve hidrometeorologjike të përkeqësuara të detit në datën 14.02.2020, trageti “ST.DAMIAN” dhe trageti “PRINCE” nuk do të nisen nga porti i Vlorës. Pas përmirësimit të kushteve hidrometeorologjike tragetet do të nisen në datë 15.02.2020 drejt portit të Brindisit.

LEXO EDHE  "Unazën e Madhe"/ Si do kryhet lëvizja e mjeteve dhe këmbësorëve, zonat ku nuk lejohet kalimi