“Kacafytuni, bërtisni, vetëm një gjë mos e bëni: Mos u largoni nga Shqipëria”/ Apeli i Kristian Kinës për të rinjtë

Problemet dhe peripecitë janë të shumta në realitetin e sotëm, e sidomos për të rinjtë. Megjithatë, “mos u largoni nga Shqipëria”. Ky është apeli që bën Kristian Kina, Kryetari i Studenteve në Senatin Akademik në Universitetin e Tiranës.

Në një thirrje për studentët dhe të rinjtë në emisionin “Your Story”, ai u shpreh: “Kam një lutje shumë konkrete dhe aktuale: Mos e braktisni Shqipërinë, besoni në ëndrrat tuaja, në potencialin tuaj. Besoni që një ditë Shqipëria do të bëhet. Kacafytni me këdo i cili nuk beson te potenciali juaj. I cili ju merr ato të drejtat që juve ju takojnë. Bërtisni ndaj çdo pakënaqësie, ndaj çdo titullari i cili abuzon me pushtetin e tij. Pra bëni gjithçka vetëm një gjë jo, mos u largoni nga Shqipëria”.

LEXO EDHE  “U ktheva në dhomë dhe gjeta dritaren hapur”/ Dëshmia e infermieres së "Covid2", ku u vetëvra i riu