Dorëhiqet para vetting gjyqtari i Apelit/ Ja arsyeja

Astrit Haxhialushi, gjyqtar në Gjykatën e Apelit, ka dhënë dorëheqjen nga sistemi i drejtësisë për arsye shëndetësore.

Haxhialushi më parë ka qenë dhe pjesë e Këshillit të Lartë të Drejtësisë, ndërsa ende nuk e kishte kaluar procesin e Vetingut.

Sikundër raportohet, Haxhialushi ka paraqitur dorëheqjen në Presidencë, KLGJ dhe ka njoftuar edhe KLP.

LEXO EDHE  Maskat jo të detyrueshme në Brazil, Bolsonaro: Herët a vonë të gjithë do prekemi nga virusi

Haxhialushi ishte në fazë vettingu por ende pa datë seance.

Sipas kërkesës së depozituar në Këshillin e Lartë Gjyqësor motivacioni është largim nga sistemi drejt për arsye shëndetësore.