Numrat dhe muajt me fat për çdo shenjë Horoskopi

Dashi

Muajt me fat: Prill, Korriku, Tetor, Janar

Numrat me fat: 1 dhe 9

Demi

Shkurti, Maji, Gushti dhe Nëntori janë muajt me fat

Katra dhe gjashta janë numrat tuaj me fat

Binjakët

Marsi, Qershori, Shtatori, Dhjetor

5 dhe 9

Gaforrja

Prill, Korrik, Tetor, Janar

Numrat me fat 3 dhe 7

Luani

Muajt me fat: Maj, Gusht, Nëntor dhe Shkurt

8 dhe 9 numrat me fat

Virgjëresha

Mars, Qershor, Shtator, Dhjetor

3 dhe 5 numrat me fat

LEXO EDHE  Tërmeti lëkund Shqipërinë, teksa donatorët zbulojnë ndihmat nga Brukseli

Peshorja

Janar, Prill, Korrik dhe Tetor

Numrat me fat gjashta dhe nënta

Akrepi

Shkurt, Maj, Gusht dhe Nëntor

Numri Dy dhe katër

Shigjetari

Mars,Qershor, Shtator dhe Dhjetor

Pesa dhe shtata

Bricjapi

Janar, Prill , Korrik dhe Tetor

Numrat me fat dy dhe teta

Ujori

Maj Gusht, Nëntor dhe Shkurt

Njëshi dhe shtata numrat me fat

Peshqit

Qershor, Shtator, Dhjetor, Mars

Dyshi dhe gjashta