Presidenti Meta në Strazburg, ja kë pritet të takojë

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z Ilir Meta mbërrin në Strasburg. Presidenti Meta do takohet me drejtues të Kongresit të Autoriteteve Vendore,  një nga organizatat më të mëdha për vëzhgimin e zgjedhjeve.  Kongresi është një strukturë e pavarur e Këshillit të Europës, dedikuar demokracisë vendore. Kongresi i Autoriteteve Vendore anuloi misionin e vëzhgimit në Shqipëri për 30 qershorin. Kongresi i Autoriteteve Vendore është zëri i rajoneve dhe bashkive në Këshillin e Europës.

LEXO EDHE  OFL i kërkon deklarimin e pasurisë mikut të Gjushit (EMRAT)

Kongresi i Autoriteteve Vendore këshillon Komitetin e Ministrave dhe Asamblenë Parlamentare të KiE për të gjitha aspektet e politikës lokale dhe rajonale.