Alarm te Presidenca, çfarë po ndodh (VIDEO)

Një shkëndijë elektrike në bodrum te Presidenca i ka alrmuar të gjithë të pranishmit për shkak të frikës për zjarr.

Garda e Republikës ka kërkuar praninë e zjarrfikësve si masë paraprake. Pas konstatimit dhe zgjedhjes së problemit zjarrfikësit janë larguar.

LEXO EDHE  Hajdari pranoi tërheqjen si kryetare e grupit parlamentar/ Korab Lita: Ja çfarë ndodhi, i jap dorën Rudinës nëse...