Jep dorëheqjen zyrtari i lartë

Nëndrejtori i Kadastrës së Vlorës, Ardian Musta ka dhënë dorëheqjen nga post.

Arsyet e aktit nuk dihen ende, por dorëheqja vjen në një moment kur krerët e këtij institucioni janë ndryshuar. Më herët gjatë kësaj javë, është shkarkuar një tjetër nëndrejtor si dhe drejtori i këtij institucioni.

‘Plas’ te Hipoteka, tensione mes shefave

Ditën e sotme, ekspertë dhe agjentë të antikrimit ekonomik, kanë zbarkuar në zyrat e Hipotekës së Vlorës dhe kanë tërhequr disa informacione dhe dosje, që dyshohet se nuk janë përfunduar në mënyrën e duhur.

Dyshimet për korrupsion, anti-krimi ekonomik zbarkon në Hipotekë

LEXO EDHE  Albin Kurti duhet të dorëzohet