Gjenden të pajetë në garazh gruaja dhe djali i një pedagogu të njohur

Trupat e një gruaje dhe djalit të saj u gjetën nga policia dhe zjarrfikësja në garazhin e shtëpisë së tyre në Muggia, në Trieste.

Kjo u raportua nga gazeta Il Piccolo në faqen e parë sot.

Sipas ANSA, vdekja e tyre ka ndodhur disa ditë më parë dhe hipoteza më e besueshme nga hetuesit është ajo e një vetëvrasjeje të dyfishtë.

Gruaja, Daniela Macor, 68 vjeç dhe djali i saj, Marco Ferraro 45 vjeç, ishin të njohur në zonë.

Shkurtin e kaluar kryefamiljari, kishte nderruar jete. Ai ishte nje njeri shumë i njohur në qytet, për shumë vite kishte punuar si pedagog si dhe ishte nënkryetar i një Instituti.