Kryebashkiaku i Ramës i shpall luftë bagëtive/ Nuk janë fjalë, nuk është aksion, por…

Ervin Demo, kryebashkiaku i Beratit, dalë nga votimet e 30 qershorit, dikur zv.ministër i Arsimit, i larguar nga qeveria Rama për plagjaturë, duket se i ka shpallur luftë bagëtive të imëta.

Demo shkruan në rrjet se nuk janë fjalë, as aksion, por vendosmëria për një pamje të denjë urbane.

Kryebashkiaku përmes një urdhëri nuk lejon banorët e Beratit që të mbajnë dhe kullosin bagëtitë e tyre brenda qytetit.

Ja çfarë shkruan Ervin Demo në rrjet

Taskë-Forca në terren 🤗

LEXO EDHE  Meta kërkon thellimin e hetimit ndaj Dvoranit: T’i ndalohet veprimtaria e organizuar kriminale

I qëndrojmë strikt bindjes sonë për asnjë tolerim ndaj cilitdo që nuk i bindet ligjit!🚫

Pas fazës së njoftimeve, grupi i punës ka vendosur sanksionet e para 📝 ndaj atyre që vazhdonin të pashqetësuar të mbanin dhe kullosnin bagëtitë e tyre brenda në qytet! 😡

Nuk janë fjalë, nuk është aksion, është vendosmëri për një pamje të denjë urbane të Beratit!💪🏻🤗

Së shpejti zgjidhja e duhur për qentë e rrugës 😃

Puna vazhdon…