Qeveria pret të ndodhë fatkeqësia, kërcënimi serioz për udhëtarët

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka publikuar në rrjet denoncimin e qytetarit dixhital, lidhur me gjendjen e infrastrukturës në rrugën e vjetër Gjegjan-Kukës.

Në denoncimin e qytetarit, thuhet se një masiv shkëmbor mund të shembet në çdo moment mbi tunelin ku kalojnë automjetet.

LEXO EDHE  Koronavirusi, si përhapet dhe si mund të mbroheni/ Simptomat, këshilla për udhëtarët

“Një kërcënim serioz për udhëtarët në rrugën e vjetër kombëtare segmenti Gjegjan-Kukës. Narkoqeveria pret fatkeqësinë të ndodhë”, shkruan Berisha në rrjet.