Shkallmoi derën e zyrës për të zënë karrigen, ja çfarë mesazhi i dërgon ish-kryeministri

Miq, narkomonisti i Mallakastres, Qerim Ismailaj shkallmoi sot deren e Bashkise dhe si bandit uzurpoi zyren. Ai dhe te gjithe narkomonistet do dalin si kriminele nga zyrat e pushtuara me mbeshtetjen e narkoshtetit! sb

Fotografia e Sali Berisha