Kryhet me sukses ndërhyrja TEVAR në Spitalin Amerikan 3

Gjatë kësaj jave është kryer me sukses ndërhyrja TEVAR nga ekipi i kardilogëve dhe kardiokirurgëve, drejtuar nga Dr. Bekim Jata, Shef i Departamentit të Kardiologjisë në Spitalit Amerikan 3, në një pacient 75 vjeçar banues në Australinë e largët. Muharremi kishte shkruar për pushime në vendin e tij të lindjes Ulqin, Malin e Zi, gjatë pushimeve ka ndjerë një dhimbje të fortë në kraharor dhe është shoqëruar menjëherë në spitalin më të afërt.

Mbas ekzaminimeve paraprake është zbuluar gjendja e tij kritike. Spitali në Ulqin, nuk kishte stafin mjekësor të duhur dhe kushtet spitalore për të kryer ndërhyrjen që nevojitej dhe këshillon spitalet pranë, në Shqipëri dhe Serbi.

Pacienti zgjedh Spitalin Amerikan 3 në Tiranë, i cili ka kryer me sukses disa ndërhyrje të tilla.

Mbas dy ndërhyrjesh të komplikuara dhe të kryera me sukses, Muharremi është jashtë rrezikut për jetën.

Dr. Artan Jahollari, kirurg kardiovaskular na shpjegon më tepër rreth kësaj ndërhyrjeje të rëndësishme të kryer në Spitalin Amerikan.

LEXO EDHE  Skeni vendosur ende për dhuratat e festave të fundvitit? E ku ka më mirë se një shëndet të mirë.

Për herë të parë në Shqipëri ndërhyrjet endovaskulare në aortë janë kryer para 8 vitesh nga ekipi i Spitalit Amerikan kryesuar nga Dr. Bekim Jata. Një numër i madh pacientësh i ka besuar këtë ndërhyrje të komplikuar ekipit të mjekëve në Spitalin Amerikan. Gjatë viteve të fundit rreth 50 pacientë nga të gjitha trojet shqiptare i janë nënshtruar me sukses ndërhyrjeve të tilla duke e kthyer spitalin tonë në qendër referente për këtë patologji. Ekipi i kompletuar me kardiolog inaziv, kirurgë kardio-torakal, kirurg kardio-vaskular, anestezist invaziv ofron mundësi trajtimi gjatë 24 orëve në Spitalin Amerikan 3.

Për më shumë informacion ose vizitë me mjekët tanë kontaktoni në 042357535 ose klikoni në: rezervime.spitaliamerikan.com

Spitali Amerikan, përqafoje jetën!

Për t’u informuar rreth projekteve të Z. Klodian Allajbeu ju mund të regjistroheni në newsletter-in personal duke vizituar http://bit.ly/KA-newsletter.