“Na duhen lek për birra dhe hashash”/ Turistja e veçantë që lyp nëpër rrugët e Shkodrës

Jemi mësuar të shikojmë jo rrallë herë lypsa nëpër rrugët e Shqipëirsë. Madje, duket se këta të fundit shtohen gjithnjë e më shumë duke marrë në konsideratë edhe faktin se dita ditës edhe ekonomia e xhepave të shqiptarëve sa vjen e dobësohet.

Por, ndryshe nga nevojat që kanë lypësat shqiptarë për disa të holla dhe pak bukë, një turiste e huaj kka tërhequr vëmendjen e kalimtarëve. Ajo ka zgjedhur një mënyrë të veçantë për të nxjerrë lekët e xhepit me të cilat pretendon se do të blejë birra dhe hashash.

LEXO EDHE  Bllokohen rrugët në Selanik, përmbytet aeroporti i Athinës, mbyllen shkollat në të gjithë rajonin

E ulur në trotuar me një karton ku shkruhet në anglisht ‘më duhen lekë për birra dhe hashash’ fotoja e saj është kthyer në virale.