Laheni me kanoçe apo keni dush? Duhet ta raportoni te Ardi Veliu (DOKUMENTI)

Jeni punonjës/e policie dhe rrobat nuk i lani me dorë? Shikoni televizor dhe nuk laheni me kanoçe? Të gjitha këto duhet ti raportoni te Ardi Veliu. Nuk është një shaka…

Një dokument i është dërguar me faks punonjësve të policisë nga Drejtoria e Përgjithshme, ku u kërkohet të plotësojnë një sërë të dhënash që kërkohen në dokumentin në fjalë.

Përveç gjeneraliteteve dhe informacioneve lidhur me gjendjen financiare të gjithë familjes, pagat mujore dhe pronat, në dokument kërkohen edhe të dhëna mbi pajisjet elektoro-shtëpiake që kanë në banesë.

LEXO EDHE  Dëbimi i dy diplomatëve iranianë, reagon Teherani: Shqipëria s'është në rrugën e duhur

Në pyetjen gjashtë të dokumentit, kërkohet të raportohet nga ana e efektivëve pajisjet elektro-shtëpiake që kanë në banesë: “a. TV; b. Lavatriçe; c. Frigorifer. d. Bolier (dush); e. të tjera___”.

“Një absurditet”, siç deklaroi një marrës i dokumentit në fjalë.

Dërgimi i këtij dokumenti vjen pak para ventingut në polici, që pritet të nisë në fund të këtij muaji, me drejtuesit e lartë që fillimisht do të kalojnë në sitë.

Boldnews.al