Alarm në Butrint/ Gjendet një breshk uji e ngordhur, dyshohet për sulm (FOTO)

Një breshkë uji është gjetur në Kanalin e Vivarit në Butrint. Sipas peshkatarëve ajo është gjetur e vrarë.

Breshka vlerësohet se peshon rreth 300 kg dhe gjatësia e saj shkon në 2.5 metër.

LEXO EDHE  VIDEO/ Ndodh çudia në Indi, lind dhia me tipare njeriu

Sipas peshkatarit që ka gjetur breshkën, ajo duhet të hiqet nga uji pasi nëse del në breg do të shkaktojë aromë kundërmuese.