Nis mbledhja e KLP-së/ Drejt formimit SPAK

Ka nisur mbledhja në KLP dhe pritet të sot të publikohet lista me 15 kandidatët për SPAK. Deri më tani është vendosur që  prokurori Eugen Beci nuk mund të vazhdojë garën për SPAK.

Komisioni i Posaçëm ka miratuar një metodologji vlerësimi me pikëzim për secilin kandidat në përputhje me “Rregulloren për ngritjen e SPAK” e miratuar në seancën plenare të KLP-së. Procesi është mbikëqyrur përgjatë ecurisë se tij nga misionet ndërkombëtare EURALIUS dhe OPDAT.

LEXO EDHE  Memet më pikante/ Veliaj njoftoi se u shërua nga Covid-19, në rrjet plas gallata