FOTO/ American Medical Center në shërbim të banorëve të Kamzës

Një infrastrukturë moderne, e pajisur me teknologjinë e fundit ne fushën e diagnostikës mjekësore, vjen pranë qytetarëve të Kamzës dhe zonave përreth për t’i lehtësuar atyre marrjen e shërbimit mjekësor më cilësor në vend!

Sipas Komunikimit me Dr. Shk. Albana Daka- DRejtuese e Rrjetit Laboratorik Amerikan ALNet, American Medical Center – Kamez është e hapur nga ora 8:00 deri në orën 20:00, duke lehtësuar jetën e qytetarëve, që nuk mund të vizitohen në oraret e punës se tyre.

Qëllimi ynë parësor, shprehet dr. Albana, është që secili pacient të jetë i kënaqur, të ndjehet i sigurtë se i është kushtuar vëmendje e veçantë dhe se ka marrë shërbimin më të mirë të mundshëm.

American Medical center ka mjekë me përgatitje të lartë profesionale, si dhe përvojë shumëvjeçare klinike dhe akademike brenda dhe jashtë vendit.

Në këtë klinikë disa nga shërbimet e ofruara janë:
Reumatologji
Endokrinologji
Gjinekologji
Gastrohepatologji
Alergologji
Pneumologji
Pediatri
Kardiologji
Dermatologji
Infeksionist
Neurologji
Radiologji
Laborator
Stomatologji

Më tej Dr. Shk. Albana shprehet se temperaturat ekstreme, qoftë të larta apo edhe të ftohta, janë problematike pa diskutim për të gjithë, e veçanërisht për ata me sëmundje kronike, ndaj American Medical Center Kamëz sjell për të gjithë pacientët disa paketa Check up:

LEXO EDHE  Panariti apel qeverisë: Mos hiqni asnjë gur nga monumentet historike, prisni restauratorët ...

-Pakete gjinekologjike me ulje 2900 Lekë nga 5800 lekë
Konsultë Gjinekologu
Gjak Komplet
Urinë Komplet
Ekzaminim Direkt i Sekrecioneve
-Pakete Kariologjike me ulje 3500 Lekë nga 6500 lekë
Vizitë Kardiologu
EKG
Eko Zemre

Pakete Pediatrike me ulje 3400 Lekë nga 6800 lekë
Konsultë Pediatri
GJak Komplet
Urinë Komplet
CR Proteinë
Ferritinë

Në ambjentet e reja ofrohen hapësira të ndërtuara me profesionalizëm për të ofruar kushtet optimale për shërbimet ndaj pacientëve.
– Gatishmëri në shërbimin laboratorik 24 orë në çdo ditë të javës
– Çmime të favorshme për të gjitha llojet e ekzaminimeve dhe shërbimeve
– Oferta dhe paketa të vazhdueshme mbi ekzaminime të ndryshme për të gjitha grupmoshat.
Shendeti i besohet profesionisteve, te cilet operojne ne nivelet me te larta te mjekesise diagnostikuese
Rezervoni takimin tuaj ne: +355 47 222 999