UFO-t shfaqen sërish në Tokë/ Ja provat (Foto)

Cody Kennedy dhe miqtë e tij kapën një vizë të ndritshme lëvizëse në qiell mbi një shkretëtirë në Kaliforni. Cody Kennedy po ecte në makinë me shokët në Tëentynine Palms në Kaliforni, kur ai vuri re diçka që kalonte nëpër qiell.

31-vjeçari, i cili kishte shpresuar të kapte disa zvarranikë për kanalin e tij në YouTube në lidhje me kafshët, tha: “Shpresonim të kapnim disa gjarpërinj pasi nata është pikërisht momenti kur ata dalin të kërkojnë ushqim, të gjuajnë dhe të çiftohen por hasëm në diçka të pazakontë fiks natën mbi shkretëtirë”.

LEXO EDHE  Mos e quani veten shofer nëse nuk i dini këto 9 truke!

Ende nuk është shumë e qartë se për çfarë bëhet fjalë por me siguri dyshimet e para janë për një anije aliene.