OSHEE stakon energjinë në gjysmën e Tiranës/ Zonat dhe oraret …

Ditën e hënë, disa zona të Tiranës, do të kenë stakime të energjisë elektrike, për shkak të remonteve që do të kryhen nga Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike.

OSHEE, ka bërë të ditur se energjia do të stakohet prej orës 09:00 deri në orën 15:00.

Ndërprerja e energjisë do të bëhet për shkak të investimit në kabinat elektrike.

Njoftimi i OSHEE:

Njoftim për abonentët Tiranë, stakime të datës 17 qershor.

LEXO EDHE  Basha: Europa mbështet Shqipërinë, por e shqetësuar për kapjen e institucioneve të drejtësisë

Për shkak të investimit në kabina, në datat 17 qershor do të punohet në disa zona të Tiranës.

17 qershor/ora 09:00-15:00:

rruga e Durrësit pjesërisht, rruga ‘Skënderbej’, rruga ‘Gavril Pepo’ pjeserisht, ne Yzberisht.

09:30-15:00/rruga ‘Eshref Frasheri’, rruga ‘Mehmet Brocaj’.

09:00-16:00/rruga ‘Rexhep Preza’ rruga ‘Pandi Dardha’, rruga ‘Njazi Meka’, rruga ‘Agallia Tako’, rruga ‘Ram Sadria’.