Foto lajm/Pankarta të shkruajtura në gjuhë gjermane dhe angleze

Bulevardi është tejmbushur nga mijëra protestues.

Në duar mbajnë pankarta me mbishkrime të ndryshme.

Disa prej tyre janë shkruajtur në gjuhën angleze dhe gjermane.

 

LEXO EDHE  Pezullimi nga BSH/ Malaj: Tani do e kem më të lehtë të përballem me shpifësit dhe abuzuesit e pushtetit