Punimet në rrjet/ Ja zonat në Tiranë pa energji, oraret dhe datat…

Në kuadër të punimeve për riparimin e rrjetit të kabinave elektrike në Tiranë vjen edhe njoftimi i OSHEE për oraret e stakimit të energjisë elektrike në shumë zona të kryeqytetit.

Më poshte janë zonat që do të kenë kufizime të energjisë dhe oraret përkatëse.

Ja njoftim për abonentët Tiranë

Stakim i datës 27-29 maj

Vijojnë në Tiranë punimet për investimin në kabinat elektrike.

27 maj, punime në 8 kabina

Kabina “Jora dhe Palushi”, ora 09:00-15:00 pa energji rruga “Teodor Keko” pjesërisht, tek Astiri

Kabina “Koceket”, ora 09:00-15:00 pa energji zona tek kthesa e Kamzës pjesërisht

Kabina “Ali Baushi 1” , ora 09:00-15:00 pa energji rruga “Kadri Roshi” pjesërisht

Kabina “Laprake 6”, ora 09:00-16:00 pa energji rruga “Riza Cuka” pjesërisht, rruga “Lord Bajron” pjesërisht

Kabina “Allias 2”, ora 09:00-15:00 pa energji rruga “Shyqyri Peza” pjesërisht, në Allias

Kabina 6 “Medreseja”, ora 9:30-15:00 pa energji rruga e Dibrës pjesërisht, tek Medreseja

kabina “Mine Peza 6/1”, ora 9:30-15:00 pa energji zona midis rrugës së Durrësit pjesërisht dhe rrugës “Mine Peza” pjesërisht

LEXO EDHE  Nuk i japin qeranë, i kanos me thikë/ Arrestohet pronari i banesës

Kabina “Tripod”, ora 09:00-15:00 pa energji rruga “Mentor Xhemali” pjesërisht

28 maj, do të punohet në 6 kabina kabina “Siri Kodra 2”, ora 9:30-15:00 pa energji zona midis rrugës “Karl Gega” dhe rrugës “Siri Kodra” pjesërisht

kabina “Usluga” ora 09:30-15:00 zona pranë ish-stacionit të Trenit, tek Ish Fidanishtja

Kabina “Malajzjan 1”, ora 09:00-15:00 pa energji rruga “Allaman Dervishi” pjesërisht, tek Pallatt e Malajzjanit

Kabina “Shkreli”, ora 09:00-16:00 pa energji rruga “Besim Fagu” pjeserisht, pranë rrugës “5 Maji”

Kabina “Laprake 5”, ora 09:00-16:00 pa energji rruga “Riza Cuko” pjesërisht, në Laprakë

Kabina “Njazi Meka 1” 09:00-15:00 pa energji rruga “Njazi Meka” pjesërisht

29 maj, punime në 2 kabina

Kabina Malajzjan 2, ora 09:00-15:00 pa energji rruga “Allaman Dervishi” pjesërisht, tek Pall e Malajzjanit

Kabina Euro 3D, ora 09:00-15:00 pa energji rruga e Shkodrës pjesërisht