Protestë para Parlamentit, çfarë po ndodh…

Minatorët janë grumbulluar përpara godinës së Kuvendit të Shqipërisë ku sapo ka filluar seanca plenare. Ata protestojnë lidhur me “statusin e minatorit” për të cilin thonë se janë mashtruar dhe nuk janë vlerësuar në raport me punën që kanë bërë.

Në punimet e sotme të Kuvendit të Shqipërisë, pritet të miratohet me procedurë të përshpejtuar ligji për minatorët, ç’ka këta të fundit e konsiderojnë si një pallavër politike që nuk i trajton me dinjitet.

LEXO EDHE  Dikur edhe kryeministri Rama planifikonte restaurimin e Teatrit Kombëtar (DOKUMENTI)

Më thirrjet “ne kërkojmë status jo pallavra”, minatorët protestojnë para godinës së Kuvendit ku kërkojnë nga qeveria që të miratojë sa më shpejt këtë akt ligjor.