I dogjën makinën bashkëshortes/ Kalon Vetingun, gjyqtari Sokol Binaj

Nga KPK është konfirmuar në detyrë Sokol Binaj,  gjyqtar pranë Gjykatës së Apelit  Tiranë.

Sipas raportit të ILDKP, gjyqtari i justifikon të ardhurat e tij dhe ka bërë deklarimin e saktë të pasurisë.

Pavarësisht hetimeve të ILDKP-së, KPK ka vijuar hetimet e pavarura. Si pasuri e Binajt rezulton se gjyqtari ka një apartament në Tiranë me sipërfaqe 62.9 m2 dhe një tjetër 77 m2 të dhuruar nga e motra në vitin 2017

LEXO EDHE  Intervista/ Bolton për FPA: Thaçi e Vuçiç, ideatorët e ndarjes së Kosovës

Përveç pasurisë, gjyqtari është hetuar edhe në dy shtyllat e tjera të pasurisë. Sipas Këshillit të Lartë të Gjyqësorit, Binaj është i aftë profesionalisht, ndërsa sipas DSIK ai është i përshtatshëm për të vazhduar detyrën dhe nuk ka kontakte të papërshtatshme.

Digjet makina e gruas së gjyqtarit në Tiranë