“Rama ik”/ Korçarët i tregojnë rrugën kryeministrit

Pakënaqësia ndaj qeverisë Rama po shtohet çdo ditë edhe më shumë në çdo qytet të Shqipërisë.

Në Korçë, qytetarët i kanë transformuar tabelat rrugore në politike, kundër kryeministrit.

Rruga “Ramadan Isak” në qytetin e Korçës tashmë quhet “Rama ik”.

LEXO EDHE  “T’iu vijë turp”, deputeti “shpërthen” në Kuvend: Po jam ballist dhe e kam për nder

Disa qytetarë, mbështetës të opozitës kanë fshirë disa nga shkronjat e rrugës duke lënë emërtimin Rama ik, e cila simbolizon thirjen e opozitës për largimin e kryministrit Rama dhe krijimin e një qeverie tranzitore.